Hori Fotó Labor

Kezdőlap Fotólabor

LIghtjet 5000

A Hori Fotó Labor egy digitális fotólabor az ország keleti részén, Debrecenhez és a román határhoz közel, Berettyóújfaluban található. 2002 óta működik egyre nagyobb ismertséggel belföldön és külföldön. Az országban egyedülálló nagyságot és minőséget tud készíteni vegyszeres fotóelőállítás terén.

Ha minőségben szeretné viszontlátni felvételeit, ne habozzon, keresse fel a Hori Fotó Labor munkatársait, akik a legrövidebb időn belül válaszolnak kérdéseire!

Hori Fotó Labor - kapcsolat

Igazi fénykép eredeti fotópapírból, fotólevilágítás útján

Fotólaborunkban vegyszeres úton, RA-4-es technológiával igazi fényképek készülnek, tehát nem a manapság már sokszor hallható nyomdai, hőszublimációs eljárásokkal. Az elkészült felvételek valódi, minőségi fotópapírra kerülnek levilágításra. A valódi fényképek levilágításához nyújt lehetőséget az országunkban csakis nálunk működő LIGHT JET széles formátumú lézeres fotólevilágító berendezés.

Light Jet

Technológia előnyei

Részletgazdagság

Tűéles képek, betűk, szövegek.

Pixel- és raszter mentesség

Az álló fotópapírra a mozgó RGB, azaz vörös-zöld-kék lézerfények vetítik a felvételt széltől szélig, tehát a kép szélein is ugyanolyan éles lesz, mint a közepét. Nyomtatási csíkok, raszterek nélkül a folyamatos tónusokkal egyedi minőségű képeket kapunk.

Színgazdag, színhű

36 bit-es színtérrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 68 billió színt képes előállítani. Más fotóelőállítók maximum 24 bit-esek, azaz csak 16,7 millió színűek.

Hosszú élettartam

Akár 150 év is lehet megfelelő tárolás és megvilágítás mellett.

Light Jet

Technológia jellemzői

LIghtjet Technológia

Kiknek ajánljuk?

Fotósoknak

Nagytablókat nagyítunk, szükség esetén lamináljuk, kasírozzuk, keretezzük

Mini laborosoknak

Ha 30x40 cm-nél nem tud nagyobbat, de vevői igényelnék

Fotó kiállításra készülőknek

A kiállítás fotóanyagát elkészítjük

Grafikai cégeknek

Céges reklámfotók, termékfotók nagyítása, elkészítése

Otthoni dekorációhoz

Ha egy nagyítást szeretne otthonába kedvenc fotójáról